LME oplossingen in deelmobiliteit en stadslogistiek!

Stadslogistiek beter maken met deelmobiliteit

LME levert als importeur en dealer biedt milieuvriendelijke en duurzame vervoersoplossingen voor een beter leefbare steden door goede stadslogistiek. Onze elektrische voertuigen produceren geen uitlaatgassen en geluid, waardoor er minder vervuiling is. Bovendien helpen ze verkeersopstoppingen te verminderen. Word nu deel van de toekomst met LME.

Wij zagen een artikel hier van AT5 met waarin Geert Kloppenburg Urban Mobility expert met zijn boek de “De gulden snelweg” ons bewust maakt dat wij 23% meer ongevallen hebben in Amsterdam en hij geeft een aantal oplossingen en visies hoe dit op te lossen. Uit diverse praktijk video beelden wordt getoond wat de huidige situatie in steden is en hoe dit versnelt en eenvoudig in 1.5 jaar tot 4 gerealiseerd kan zijn.

De Gulden Snelweg.

Bij LME geloven we in een betere toekomst met stadslogistiek en bedrijfswagens voor onze steden.. Een toekomst waarin mensen op een efficiënte, comfortabele en milieuvriendelijke manier kunnen reizen. Daarom bieden wij elektrische vervoersoplossingen die geen schade aanrichten aan het milieu en de leefbaarheid van onze steden. Onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat ze soepel en geruisloos rijden. Bovendien zijn ze een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een vervoermiddel zonder uitlaatgassen en verkeersopstoppingen.

Bij LME kunt u vertrouwen op een service die u een betere ervaring biedt, of u nu een professionele timmerman bent, een loodgieter of een computerdeskundige. Onze voertuigen die rekening houden met een goede stadslogistiek bieden u de mogelijkheid om uw werk sneller en efficiënter uit te voeren, zonder de beperkingen van parkeerkosten en vergunningen.

Neem hier contact op voor meer informatie.