Benelux heeft er een importeur bij! LMe Mobility B.V. heeft de unieke mobiliteitspropositie in de last mile mobiliteit en logistieke oplossingen voor regionale en stedelijke omgeving. Hoogwaardige innovatieve duurzame modellen die sterk aansluiten bij deelmobiliteit, cargo hubs, mobiliteitshubs, Mobility as a Service programma’s en andere mobiliteitsdiensten binnen fleet, lease en verhuurbedrijven.

Het doel van LMe Mobility is om nieuwe innovatieve mobiliteitsmerken onder te brengen in een sterk hoogwaardig dealernetwerk. Door jarenlange ervaring in de Automotive vanuit handel, importeur, aftersales business development en betrokkenheid bij Europese projecten weet LMe Mobility, hoe nieuwe mobiliteitsoplossingen binnen haar dealers hun weg vinden naar de markt. LMe begint direct met een betrokken dealernetwerk voor diverse delen van het land.

Karin van den Berg – Hulshoff, mede-eigenaar en CEO van LMe Mobility: ‘Met een visie dat externe elementen binnen de keten behoren te innoveren, heb ik de markt en de nieuwe ontwikkelingen intensief gevolgd. Door weg te stappen bij de traditionele importeur/dealer relatie en andere markten te onderzoeken heb ik nieuwe inzichten gekregen. Als werknemer en ondernemer met 19 jaar Automotive ervaring met wereldwijde invloeden weet ik de verbinding te leggen tussen nieuwe innoverende mobiliteitsfabrikanten en lokaal georiënteerde (familie) bedrijven binnen de autowereld. Het volume potentieel en daarmee uitstekende start slagkracht maakt LMe Mobility uniek als importeur.’

Nederland is één van de Key factoren voor succes in Europa door de hoge dealer standaards gecombineerd met een uitstekende doorontwikkelde Automotive markt vanuit gecombineerde sturingsinvloeden. LMe Mobility heeft de Europese dringende richting van elektrificatie alsmede regionaal produceren en assembleren in een vroeg stadium erkend. Zero emissie en het klimaatakkoord geeft een stevige bodem, die soms lokaal zelfs harder wordt ingezet waardoor de onbalans in de markt is vergroot.

LMe Mobility zoekt uitbreiding van haar dealernetwerk voor regionale exclusieve vertegenwoordiging. Wij staan open voor merkdealers en het onafhankelijke kanaal. Naast uitstekende verkoop- en servicevertegenwoordiging is willen innoveren en leren essentieel. Waarbij potentiële nieuwe dealers beschikken over een toegewijde directie. Samen met onze dealers gaan wij deze steeds verder versnellende disruptieve innovatie periode succesvol in.

Karin van den Berg - Hulshoff - CEO LMe Mobility

Nieuwe importeur Benelux Scooter ME
Scoobic MOUSE micro truck
LMe Dutch distributor Garelli Ciclone
Loadster Delivery - LMe Mobility distributor
Scoobic - Innovation