Jongbedrijf zoekt Dealer Support Medewerker

Last Mile eMobility is een nieuwe importeur, die de uitdaging heeft aangepakt om de commerciële verbinding te leggen tussen innovatieve fabrikanten in de last mile mobiliteit en een uitstekend hoogkwalitatief dealer netwerk. Ons (merken) aanbod groeit en wij groeien mee. Voertuigen in de last mile eMobility & cargo producenten die (deels) in Europa worden geproduceerd of geassembleerd.

Wat ons uniek maakt en waardoor wij nu een zeer stevige start realiseren komt door de diepe interne kennis binnen de operationele importeurswereld in Europa, ons wereldwijde netwerk en onze ambitie om de missende link met de markt te dichten. Wij realiseren dit doordat de eigenaren deze kennis op een unieke wijze vanuit samenwerking weten te combineren. Sinds onze start breiden wij ons aanbod en onze activiteiten stevig uit en krijgen wij aanvragen van dealers uit binnen en buitenland.

Functie omschrijving:

Als communicatief vaardige Dealer Support Medewerker geef je support in een dynamische startup omgeving. Je verzorgt, samen met onze (leerling) monteur de processen en technische omschrijvingen alsmede de algemene commerciële informatie. Onze dealers zijn professionele, grote partijen, en onze fabrikanten steunen ons met hun kennis en ervaring. De informatie wordt vanuit verschillende fabrikanten door jou verwerkt en eenduidig deelbaar gemaakt binnen ons Zoho One CRM / ERP systeem. Het oplossen van problemen behoort tot de werkzaamheden.

Garantie support & beoordeling wordt samen met de monteur en fabrikanten verzorgd en gecommuniceerd. Actief betrokken bij het team, bij onze dealers, innoveren en specialiseren op nieuwe e-mobiliteit zijn noodzakelijk. Een commerciële instelling en technische kennis wordt gezien als pré, omdat de vragen zowel commercieel, technisch als communicatief zijn.

De fulltime functie is vanuit de vaste locatie in Beverwijk

Directe kerntaken:

 • Dealer support
 • Vragen en klachten oplossen
 • Operationele steun van het groeiende team
 • Participatie in PR evenementen

Door de sterke start die LMe Mobility doormaakt in een zeer innovatieve markt, krijgt ons team de kans om door te groeien. Je kunt dus jouw eigen baan en vaardigheden ontwikkelen.

Gevraagde vaardigheden en kennis:

 • Eerdere ervaring in dealer support
 • Communicatieve vaardigheden
 • Affiniteit met elektrische mobiliteit
 • Probleemstellingen kunnen verwoorden
 • Hands-on mentaliteit
 • Flexibele instelling en ambitie
 • Taal vaardigheden: Nederlands en Engels (Frans en Duits zou plus zijn)
 • Rijbewijs A (pré) en B

Werkcondities

Wij werken samen met professionele autobedrijven die open staan om nieuwe wegen in te slaan. Het samenspel tussen het bekende en het onbekende moet je aantrekken. Je moet van de uitdaging houden waarbij verantwoordelijkheden groeien.

Salaris-indicatie (2400-2600 bruto bij een 38-urige werkweek) op basis van MBO+/HBO-niveau bij gebleken functioneren en groei van organisatie groeien de medewerkers mee.

Voel jij je aangesproken om in een dynamische omgeving van mobiliteit te werken neem dan contact op. Je komt te werken onder de directe leiding van Karin van den Berg – Hulshoff, CEO en mede-eigenaar van LMe Mobility B.V.