Startup zoekt monteur ev ( scooter – motor – cargo )

Last Mile eMobility groeit! Wij leggen de commerciële verbinding tussen innovatieve elektrische fabrikanten in de last mile mobiliteit en een professioneel dealer netwerk. Ons merken aanbod groeit en wij groeien mee. Voertuigen in de last mile eMobility & Cargo die (deels) in Europa worden geproduceerd. In de komende maanden wordt er een assemblagelijn gerealiseerd voor elektrische last mile cargo voertuigen.

De stevige start die wij realiseren komt door de diepe interne kennis binnen de operationele importeurswereld in Europa, ons wereldwijde netwerk en onze ambitie om een assemblagelijn op te zetten waardoor wij verder ontwikkelen binnen Europa. Wij realiseren dit doordat de eigenaren deze kennis op een unieke wijze vanuit samenwerking weten te combineren. Sinds onze start krijgen wij aanvragen van dealers uit binnen en buitenland.

Functie omschrijving:

Jouw eigen ervaringen als monteur geven je een voorsprong in techniek. De elektrische e-scooters zijn met hightech telematica en andere software uitgerust. Dit vraagt vooral je eigen nieuwsgierigheid om te begrijpen hoe het functioneert. De cargo voertuigen zijn opgebouwd vanuit een variëteit van fiets-, scooter-, motor- of auto-onderdelen met diverse elektrische componenten en connecties.

Onze fabrikanten geven voldoende ondersteuning in voornamelijk Engels/Duits materiaal. Naast de vertaling naar de dealers, begrijp je dat elektrische voertuigen een compleet nieuwe manier van mobiliteit betekent. Denk aan deelmobiliteit van voertuig, deelmobiliteit van batterijen en deelmobiliteit van telematica ontwikkelingen. Mobiliteitshubs en cargohubs hebben eveneens impact op onderhoud en garantie van alle voertuigen. Je bent dan ook de spil tussen dealers en fabrikanten en alle ontwikkelingen in de markt.

De fulltime functie is vanuit de vaste locatie in Beverwijk

Directe kerntaken:

 • Technisch expert zijn van onze elektrische scooters, e-motoren en e-cargo voertuigen
 • Contact met dealer en fabrikanten vanuit telefoon, mail en Zoho crm
 • Aansturing leerling monteur
 • Up-to-date blijven van technische wet- en regelgeving EU en NL
 • Operationele steun van het groeiende team
 • Participatie in PR evenementen

Gevraagde vaardigheden en kennis:

 • Ervaren scootertechnicus, motortechnicus of autotechnicus
 • Secuur en degelijk werken
 • Hands-on mentaliteit
 • Flexibele instelling en ambitie
 • Taal vaardigheden: Nederlands en Engels (Frans en Duits zou plus zijn)
 • Rijbewijs A en B

Werkcondities

Wij werken samen met professionele autobedrijven die open staan om nieuwe wegen in te slaan. Vooral nieuwe technieken en de verschillen begrijpen geeft grip en dat betekent dat je aangetrokken moet zijn tot onbekende nieuwe wegen. Je moet van de uitdaging houden waarbij verantwoordelijkheden groeien.

Ben jij die technicus die graag bij een sterk groeiend bedrijf wil werken en zijn functie wil uitbouwen naar nieuwe mobiliteitsvormen en hoogwaardige technieken? Neem dan contact op. Je komt te werken onder de directe leiding van Karin van den Berg – Hulshoff, CEO en mede-eigenaar van LMe Mobility B.V.